Dansen in de Gelderlandfabriek

CULEMBORG Dansliefhebbers van uiteenlopende pluimage komen volop aan hun trekken in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Zo is er zaterdag een workshop met aansluitend feest van Dans Inspiratie Culemborg, terwijl er zondagmiddag een workshop tango is met in de avond een Grand Salon.

Dans Inspiratie Culemborg verrast iedere keer weer met een 'barefoot' dansworkshop (sokken en zachte schoentjes toegestaan). Die wordt gevolgd door een dansfeest waar dj Marold muziek uit alle delen van de wereld draait. Op de lijst staan latin, reggae, dub, jazz, urban, r&b, soul, funk, dance en trance. De workshop is zaterdag om 19.45 uur, het feest begint om 21.00 uur.

Tangodocenten Roberto Rizzo en Mira van de Griendt verzorgen zondagmiddag vanaf 16.00 uur een intensieve workshop van anderhalf uur, waarin thema's gancho, voleo en sacada aan bod komen. Vanaf 18.00 uur is de zaal voor de Grand Salon, bekend om de ongedwongen en gezellige sfeer. Dj Roberto draait een selectie van traditionele en neo-tango. Halverwege de avond is er een gratis loterij.

Kaarten voor de workshops en de feesten zijn te koop via www.degelderlandfabriek.nl