Nieuw najaarsprogramma Volksuniversiteit West Betuwe

Het nieuwe najaarsprogramma van Volksuniversiteit West Betuwe is uit. Het complete aanbod staat op de website en het programmaboekje wordt vanaf deze week verspreid. Volksuniversiteit West Betuwe geeft les in Culemborg, Geldermalsen, Tiel en Leerdam. Ook in het nieuwe cursusjaar is er weer een enorm gevarieerd aanbod van uiteenlopende cursussen. Er is voor elk wat wils en steeds staat ''leren met plezier'' voorop. Naast een breed aanbod talencursussen, van Spaans en Italiaans tot Arabisch en dit jaar zelfs Nederlands voor anderstaligen, is er op ook cultureel gebied veel keus. Zoals schilderen, modeltekenen of aquarelleren, maar ook culinair, gezonde voeding, Surinaams koken. Bovendien kunnen mensen met interesse voor kunst, historie en filosofie, yoga en tai-chi er terecht.

Op zaterdag 10 september is er een open dag van 11.00-13.00 uur in het Elisabeth Weeshuismuseum in Culemborg. Iedereen is uitgenodigd voor kennismaking, het volgen van een leuke workshop en voor alle vragen voor alle vestigingen van Volksuniversiteit West Betuwe.

Contactpersoon VU West Betuwe: Lieneke Westering, hoofdcoordinator tel. 06-19106480; Marjon de Lange, coordinator Tiel tel. 06-10329298.

Voor meer informatie zie ook: www.vuwestbetuwe.nl