• NLDOET2017

    Oranjefonds

NLdoet bij Zorgcentrum Beatrix

CULEMBORG Vrijdag 10 maart staat bij Huis van de Buurt Culemborg Oost, gevestigd in Zorgcentrum Beatrix, in het teken van NLdoet. Met de grootste vrijwilligersactie van het land hoopt de locatie van Zorgcentra De Betuwe ook dit jaar mensen te enthousiasmeren om vrijwilligerswerk te gaan doen.

Voor verschillende klussen worden nog vrijwilligers gezocht. Zo staat een wandeltocht naar de stadsboerderij, inclusief picknick voor cliënten van zorgcentrum Beatrix, op het programma. Daarnaast wordt het tuinmeubilair op de locatie schoongemaakt en is er een wasstraat voor rolstoelen en rollators. Vrijwilligers die willen helpen, kunnen zich aanmelden via www.nldoet.nl of rechtstreeks bij Zorgcentra De Betuwe via 0800-7733444.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.