Kennismaken op Lek en Linge Culemborg

CULEMBORG Leerlingen uit groep 8 zijn welkom voor snuffellessen op 11, 12 en 18 november op ORS Lek en Linge. Ouders worden uitgenodigd voor de informatieavond op 13 november. 

Vita van 13, 2de klas Havo: ,,Leuk als u komt op de informatieavond! Graag vertel ik ouders van kinderen uit groep 8 meer over hoe ik het vind op Lek en Linge en wat ik allemaal leer. En voor groep 8'ers zijn de snuffellessen hartstikke leerzaam. Bekijk ook het filmpje op de website eens waar brugklasleerlingen een tour door de school geven."

De informatieavond op 13 november is van 19:30 tot 22:00 uur. Na een introductie van directeur-bestuurder Carel Konings vertelt teamleider brugklas Frank van Geffen graag meer over de persoonlijke begeleiding op school. Voor het tweede deel van de avond biedt de school een keuze uit een divers aantal workshops. Zoals onder andere: 'Tweetalig onderwijs', 'Vmbo-beroepsgericht', 'Gymnasium' en 'Vrijeschoolleerroute'. Ook komen leerlingen en ouders/verzorgers van onze school aan het woord.

Meer informatie of aanmelden: www.lekenlinge.nl. We zien je graag in Culemborg: Multatulilaan 6.