Op 't gras wintereditie in Het Weeshuis

CULEMBORG Op zaterdag 15 december om 20.00 uur uur start 'op 't gras' wintereditie, deze keer lekker warm binnen in Het Weeshuis op het kunstgras. Op initiatief van een aantal jongeren organiseert het team van Het Weeshuis een laagdrempelige sfeervolle avond met ruimte voor jong talent. Entree is gratis.

Mark Zielhorst, oud-leerling van ORS Lek en Linge kwam met het idee om op een zomeravond de tuin van Het Weeshuis als podium in te zetten voor jongeren die leuk vinden om muziek te maken en delen met het publiek. Zo is 'op 't gras' geboren met letterlijk de tuin als podium en tribune. In de decembermaand is gekozen voor een wintereditie binnen in het Leescafé.

Tijdens deze editie kan het publiek kennismaken met Bicollar en Mees. The Neighbours treden op en er is een klassiek blok met studenten van het Fontys Conservatorium in Tilburg. Ook Yara zingt deze keer mee en de gastheer Mark Zielhorst introduceert een nieuwe muzikale samenwerking. Kortom, een fijne en sfeervolle avond vlak voor de feestdagen.