• Susanna Leidelmeyer
  • Martin Smaling

Open dag hulpdiensten Culemborg

CULEMBORG De regionale ambulancevoorziening, brandweer, gemeente, politie en reddingsbrigade houden een open dag in Culemborg op zaterdag 14 mei. Iedereen is welkom tussen 11.00 - 15.00 uur bij de Triosingel 34 in Culemborg.

Tijden de open dag zijn er veel activiteiten te zien en te doen. Zo kunnen jongeren samen met de jeugdbrandweer waterspuiten of mee de hoogwerker op. De tentoonstelling met de geschiedenis van 105 jaar brandweer Culemborg is ook te bezoeken. En de aanwezigen kunnen een kijkje nemen bij de voertuigen van de regionale ambulancevoorziening, brandweer, gemeente, politie en reddingsbrigade. De gemeente laat zien hoe een rioolinspectiecamera werkt. En voor wie durf die mag mee varen met de reddingsbrigade in de gracht. Verder zijn er diverse stands en zowel jong als oud kan zich vermaken deze dag.

Brandweer zoekt medewerkers

Brandweer Culemborg is op zoek naar medewerkers die de brandweer willen versterken. Geïnteresseerden tussen de 18 en 40 jaar oud, gezond, sportief en woonachtig

in Culemborg zijn welkom om zichte laten informeren tijdens de open dag op 14 mei. Info: Klaas den Haan, groepschef van de brandweerpost Culemborg, klaas.den.haan@vrgz.nl.

Deze dag komt tot stand dankzij de medewerking van diverse hulpdiensten en de gemeente Culemborg.