• Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge
  • Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge

Open dag Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge

CULEMBORG Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge houdt zaterdag 13 april haar jaarlijkse open dag. Dit is inmiddels bijna traditioneel de start van het nieuwe skateseizoen. Van 14:00 tot 17:00 uur is het voor zowel kinderen als volwassenen mogelijk om mee te doen aan proeflessen en aan de diverse skatespellen, maar vrij skaten op de skeelerbaan kan ook. Iedereen is welkom.

Er zijn ook vrijwilligers die meer kunnen vertellen over de vereniging, lessen en trainingen. Ook kan men zich gelijk aanmelden als lid en zich inschrijven voor een van de aangeboden lessen. De vereniging biedt voor elk wat wils op het gebied van skeeleren, zo zijn er lessen en trainingen voor de beginnende en gevorderde skeeleraars van alle leeftijden op mooi asfalt en veilig, zonder verkeer. Ook kan men bij de vereniging deelnemen aan de zogeheten wedstrijdtrainingen en dan wedstrijden gaan rijden. Maar er is ook een groep die wekelijks de polder in gaat voor het skeeleren van een van de aantrekkelijke routes in het buitengebied.

Als men verhinderd is om naar de open dag te komen kan er altijd nog aan een proefles op de reguliere trainingen worden meegedaan. Een helm is wel verplicht. De skeelerbaan in Culemborg is gelegen op Sportpark Ter Weijde, aan het eind van de Parklaan. 

Info: www.ssvlekenlinge.nl