• Skeelertocht

    Richard van Hoek Fotografie

Open dag voor skaters

CULEMBORG De open dag voor skaters van Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge is op zaterdag 15 april. Deze begint om 14.00 uur en wordt gehouden op de skeelerbaan op sportpark Ter Weijde in Culemborg. Voor het verkrijgen van informatie over de activiteiten van de club kan iedereen op de open dag terecht, maar geïnteresseerden kunnen ook op de skeelerbaan in actie komen bij de proeflessen of tussendoor bij het vrije skaten.

Wie beter en veiliger wilt leren skaten, jong of oud, is welkom op de opendag. Ook voor wie sneller wil leren rijden en misschien zelfs aan wedstrijden mee wil doen, kan bij de club terecht. Op de open dag kan er mee worden gedaan met een proefles of met een training, maar ook vrij skaten is mogelijk. Ook wordt er informatie verstrekt over lessen en trainingen, en over het onderhoud van de skates.

De open dag begint op 15 april om 14.00 uur met vrij skaten. Om 14.45 uur is er een proefles en om kwart voor vier is er een wedstrijdtraining. Tussendoor is er gelegenheid om lekker in eigen tempo over het mooie asfalt van de baan te skaten en informatie te verzamelen. Een helm is wel verplicht.

De skeelerbaan in Culemborg is gelegen op Sportpark Ter Weijde, aan het eind van de Parklaan. Meer informatie over de vereniging en de trainingsmogelijkheden op www.ssvlekenlinge.nl