• Martin Smaling

Agenda Het Weeshuis

Dagelijks tijdens openingsuren
Expositie Els Steendam
In december exposeert Lepke in de kapel schilderijen van kunstschilder Els Steendam (van 't Pad Bosch).

ZA 7 DEC. 13.00 – 15.00 uur
Workshop Kerstkaarten Maken
In deze workshop gaan we kerstkaarten maken! Dit jaar zal je in ieder geval minimaal een kerstkaart op tijd klaar hebben liggen om te versturen!

ZO 8 DEC. 15.00 – 17.00 uur
De mannen van Maria: Boekepresentatie Anneloes Timmerije
Het nieuwe boek van Anneloes Timmerije is een historische roman over het leven van Maria van Aelst, die in 1625 als baarmoeder naar Batavia werd gestuurd. Maria had een bijzondere band met Culemborg. Ze was getrouwd met Culemborger Antonio van Diemen, gouverneur-generaal van Batavia.

DI 10 DEC. 10.00 – 20.00 uur
Schrijfmarathon Amnesty
Ieder jaar schrijven mensen onder de noemer Write for Rights op 10 december brieven tegen onrecht en versturen mensen vanuit alle hoeken van de wereld brieven en petities richting ministers en presidenten om hen te vragen een einde te maken aan mensenrechtenschendingen

DI 10 DEC. 19.00 – 20.00 uur
Tekenen zonder gummen
Vind je het leuk om samen te tekenen? Kom dan naar Tekenen zonder gummen! Het maakt niet uit hoe of wat je tekent, er is geen goed of fout. Je neemt zelf je materialen mee en gaat aan slag.

WO 11 DEC. 14.00 – 16.00 uur
Haak- en Breicafé Het Weeshuis
Samen breien of haken in het gezellige leescafé van het Weeshuis. Neem je brei- of haakwerkje mee en schuif gezellig aan. Er zullen ervaren mensen aanwezig zijn.

Meer info en/of aanmelden: www.hetweeshuisculemborg.nl