• Gewichtsconsulent, sport- en vitaalcoach Jeanet de Graaf

    Carin van Sterkenburg

Gewichtsconsulent sport- en vitaalcoach Jeanet de Graaf houdt 3 gratis inloopochtenden in oktober!

19-09-2019, 17:04 | Lezersnieuws | Jeanet

Hoe verlaag ik de drempel voor toekomstige cliënten om een afspraak te maken, is de vraag die   gewichtsconsulent, sport- en vitaalcoach Jeanet de Graaf, eigenaar van “Fit Gewicht in Evenwicht” en “Powerwalking voor iedereen”, zich afvraagt.

Om meer tijd voor haar toekomstige cliënten vrij te maken, kiest Jeanet nu bewust voor een gratis gesprek op een van haar speciale ochtenden in de maand oktober in haar praktijk te Zoelmond. Waarom gratis vraag je je misschien af? De eerste stap is al lastig genoeg en er moet een goede klik zijn tussen Jeanet en haar client. Op deze manier is de kennismaking laagdrempelig, kunnen er korte vragen worden gesteld en een eventuele lichaamsmeting worden gedaan.

Jeanet werkt professioneel en is gespecialiseerd in gedragsverandering en het aanpassen van eet- en leefstijl. Door middel van haar nieuwe programma, coachtrajecten en beweeginterventies in de vorm van “Powerwalking voor iedereen” en buitensport is zij in staat het proces van de verandering te begeleiden en te sturen. Daarbij staat jouw hulpvraag en doelstelling centraal.

Zit jij met vragen over voeding, beweging en leefstijl? Kom dan langs om kort kennis te maken onder het genot van een kopje thee en ga met tips en antwoorden naar huis om jouw eerste stap te zetten naar een “Fit Gewicht in Evenwicht”. Patronen doorbreken en een verandering teweegbrengen is niet moeilijk, maar deze volhouden, is de echte uitdaging waarbij Jeanet graag helpt!

Data voor een gratis kennismaking zijn op woensdag 2, maandag 7 en donderdag 17 oktober van 8.30 uur tot 12.00 uur. Deze kennismaking is alleen mogelijk op afspraak!

Fit Gewicht in Evenwicht – Powerwalking voor iedereen, Jeanet de Graaf, Kochpad 4a, 4111 LD Zoelmond, 06-12967172 info@fitgewichtinevenwicht.nl www.fitgewichtinevenwicht.nl – www.Powerwalkingvooriedereen.nl