• Louise Wulterkens

Reünie oud-medewerkers postkantoor Culemborg

CULEMBORG Dit najaar is het precies 7,5 jaar geleden (maart 2012) dat het oude Postkantoor op Het Jach in Culemborg zijn deuren sloot.
Destijds is dit voor de medewerkers van toen, afgesloten met een geweldige feestavond!

De vraag naar een reünie werd steeds hoorbaarder, daarom heeft een feestcommissie (bestaande uit Fred Jägers, Bep Smidt, Rini Kerkhof en Louise Wulterkens) besloten om dit te gaan organiseren.
Na het nodige overleg is er nu een nieuwe, zij het iets afgeslankte, opzet voor een reünie samengesteld. Deze zal plaatsvinden op zaterdagavond 23 november, in Partycentrum De Lantaarn te Culemborg.
De deuren gaan om 19:00 uur open waarna men met koffie/thee en gebak verwelkomd wordt. Later op de avond vervolgd door een lopend buffet en afsluitend wordt er nog een frietje geserveerd. Drankjes zijn de verdere avond inbegrepen, ook komen er nog diverse hapjesrondes langs. Een live DJ zorgt voor muziek, dus ook de dansvloer kan gebruikt worden. Om 23:30 uur gaan de lichten weer aan.
Kortom, het wordt een all-in feestavond qua eten, drankjes, hapjes en muziek.
De kosten voor deze avond zijn €30,- pp.
Iedere oud-medewerker of partner en iedereen die anderzijds verbonden is geweest met het voormalig Postkantoor in Culemborg, is van harte welkom!
Bij interesse of vragen mail naar: postkantoor2019@gmail.com, of reageer via de Facebookpagina "Ex-collega's postkantoor Culemborg".

De €30,- dient overgemaakt te worden naar NL74BUNQ 2290045446 tnv M.C.H.J. (Rini) Kerkhof. De deadline voor het inschrijven en betalen hiervoor, is zaterdag 9 november 2019.
Tevens vindt de organisatie het leuk om de leukste, gekste, mooiste en/of meest ingrijpende herinneringen aan de tijd bij 'de post' te ontvangen.
@gmail.com>