PLUS Giel Smits trapt af met nieuwe Eredivisie-actie

CULEMBORG Vanaf 31 januari staat PLUS Giel Smits weer helemaal in het teken van de Eredivisie. Vanaf die dag kunnen klanten weer sparen voor voetbalplaatjes. Maar dat is nog niet alles. In elk pakketje plaatjes zit namelijk ook een succesrecept van de moeder van een Eredivisie-voetballer.

Met deze nieuwe actie geeft PLUS Smits ouders handvatten om hun (jonge) kinderen nog beter en gezonder te laten eten. Onder het motto 'goed voorbeeld doet goed volgen' delen de idolen uit de Eredivisie hun favoriete gerechten uit hun jeugd. Zelf zijn ze immers ook niet zover gekomen met alleen kip, patat en appelmoes: zij kregen van moederlief voldoende groente en fruit voorgeschoteld.

Bij elke 10 euro die een klant in de actieperiode bij PLUS Giel Smits besteedt én bij aankoop van special actieproducten, ontvangt men een pakketje met drie voetbalplaatjes. Dit zijn stickers die kinderen zelf in het apart verkrijgbare verzamelalbum kunnen plakken. In de eerste actieweek krijgen klanten een pakket met beide albums gratis bij aankoop van twee netjes mandarijnen, zolang de voorraad strekt.

Tijdens de campagne introduceert PLUS een speciaal Eredivisie-kampioensbord - een lookalike van de bekende Eredivisie-kampioensschaal. Dit eetbordje wordt geleverd met een beloningskaart en stickervel. Het is bij speciaal geselecteerde actieproducten in beperkte oplage én in een beperkte periode verkrijgbaar, namelijk van zondag 14 februari tot en met woensdag 17 februari 2016.

KINDERKOKS De eerste groep kinderkoks is zojuist "afgestudeerd". Binnenkort start er weer een tweede sessie van tien stuks kinderkooklessen. Onder leiding van een speciale kok die meerdere kinderopleidingen verzorgt, wordt wekelijks op dinsdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 gekookt. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de kinderkookcursus die op 9 of 16 februari weer start. De kosten zijn 60,- voor 10 lessen. Geef uw zoon/dochter snel op via giel.smits@plus.nl of bij de klantenservice.