• Archief BDUmedia

Politie zoekt getuigen overval

CULEMBORG De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een tankstation in Culemborg op vrijdag 7 juli. Niemand raakte bij de overval gewond.

Omstreeks 23.00 uur kwam een gewapende man de shop van het tankstation aan de Lanxmeersestraat binnen en eiste geld. Hij bedreigde het aanwezige personeel met iets wat op een vuurwapen leek.

De man ging er na de overval met buit te voet vandoor. Vanaf het tankstation sloeg hij linksaf de Lanxmeersestraat in om vervolgens de Beethovenlaan op te rennen richting het Koningin Wilhelmina College.

De gealarmeerde politie was binnen 2 minuten ter plaatse maar trof de overvaller niet meer aan. Er is direct een groot onderzoek gestart in de omgeving. Ook zijn verschillende getuigen gehoord. Tot nu toe heeft dit nog niet tot een aanhouding geleid.

De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben die voor het onderzoek naar deze overval van belang kan zijn. Mensen die al met de politie hebben gesproken, hoeven niet meer te bellen. De verdachte is een man van tussen de 1.70m en 1.75m lang die volledig in het zwart gekleed was. Wie informatie heeft, kan bellen met 0900 8844.