• Javier Guzman

    Chloé Leenheer

Programma Fransche School

Wo 20 20.00 uur Film AL 117 min €9,00*

Sage Femme

Claire heeft als vroedvrouw haar hele leven gewijd aan anderen. Naast de onzekerheid over haar werk wordt haar leven nog meer overhoop gehaald door de plotselinge terugkeer van Béatrice, de voormalige maîtresse van Claire's overleden vader. Béatrice is haar tegenpool; luid, kleurrijk en egocentrisch. De vrouwen hebben elkaar decennia lang niet gezien. Claire vraagt zich dan ook af waarom Beatrice na jaren van afwezigheid nu weer in haar leven opduikt.

Do 21 20.30 uur Cabaret €19,50*

Javier Guzman. Ga-bie-jer TRY-OUT

Javier Guzman stelt zich voor, netjes en keurig, zoals het hoort. In de voorstelling Ga-Bie-Jer laat hij zien dat hij eigenlijk beleefd en goed gemanierd is. Dat hij echt zijn woede kan beheersen.

Dat hij in een tijd van spanningen, angst en een hoop geschreeuw, de koelte weet te bewaren. Dat hij eindelijk EEN KEER RUSTIG BLIJFT. In Ga-Bie-Jer geen geschreeuw, maar nuances en verhelderend de problemen duidend.

Vr 22 20.30 uur Muziek €18,00*

Leonie Meijer en band. Hier TRY-OUT

Met haar nieuwe en inmiddels derde theatertour, getiteld 'Hier.' gaat Leonie weer een stap verder op de ingeslagen weg! Kort geleden trok Leonie in haar eentje met een auto door het zuiden van de Verenigde Staten, de thuisbasis van de blues, de countrymuziek en veel van haar muzikale helden.

De titel 'Hier.' is ontleend aan het feit dat iedereen vanuit zijn eigen gezichtspunt altijd hier is, nooit daar. Je kan jezelf nooit verlaten.

Za 23 20.30 uur Cabaret €17,50*

Marian Mudder. Sofasessies TRY-OUT

Marian Mudder is actrice (o.a. 'Baantjer') en schrijfster (o.a. 'Geluksblind') In het voorjaar van 2017 verscheen 'Sofasessies', een kruising tussen een memoir en een zelfhulpboek waarin zij schrijft over haar zoektocht in therapieland. In deze voorstelling fileert zij de therapieën op scherpe en geestige wijze en vertelt ze wat haar uiteindelijk wél geholpen heeft.

 

Zo 24 15.30 uur Muziek €30,00

Jan Rot, Klaas Drupsteen & Hijlco Span. Wijn en muziek verblijden het hart

Jan Rot is deze middag te gast bij KRO-NCRV presentator Hijlco Span en vinoloog Klaas Drupsteen van de Culemborgse wijnhandel Wijn&Verwonderen. Jan Rot zingt de mooiste liedjes, Klaas Drupsteen zoekt wijnen uit bij zijn teksten, vertelt daarover en laat ze aan alle aanwezigen proeven. Hijlco Span presenteert de middag en voert gesprekken met Jan en Klaas.

* CJP- en MBO pas € 1,00 korting op theater en film, Vriendenpas € 2,50 korting op film, kortingen gelden niet voor jeugdfilms. 65+ € 1,00 korting op theater.