Q-Music Foute Christmas Party in Culemborg

CULEMBORG Event Center Culemborg houdt samen met BKJN Events en zes leerlingen van de Fontys Hogeschool opleiding International Event, Music and Entertainment Studies een avond- en nachtvullend fout kerstevenement. Tijdens dit evenement voeren foute (kerst) hits en een goede dosis gezelligheid de boventoon.

Sinds een lange tijd worden er weer leuke en goede feesten georganiseerd in het vernieuwde evenementen center van Culemborg. Zo ook op 24 december (kerstavond) waar dj's van Q-Music de hele tent op zijn kop gaan zetten met een avondvullende show van het Foute Uur, Live! Met de vele foute kersthits wordt het gegarandeerd een (foute) topavond.

Event Center Culemborg en BKJN Events organiseren dit feest samen met een gedreven stel scholieren van de Fontys hogeschool in Tilburg. Als schoolopdracht moeten de zes studenten een evenement organiseren voor een opdrachtgever. Dit hebben de studenten zeer serieus genomen en organiseren nu dit grote foute kerstfeest in Culemborg.

De minimumleeftijd voor deze foute avond is 18 jaar, tickets voor dit evenement hebben een prijs van €15 (ex fee) en zijn al verkrijgbaar bij Paylogic en Primera.