• KWC

Reünie Koningin Wilhelmina College Culemborg

CULEMBORG Op zaterdag 6 oktober houdt het KoninginWilhelminaCollege Culemborg een grote reünie. Aanleiding voor de reünie is het 65-jarig bestaan van de school. Voor de reünie wordt iedereen uitgenodigd die onderwijs heeft genoten of gegeven op onze school die de onderstaande namen heeft gehad: Koningin Wilhelmina College, Praktijkonderwijs Koningin Julianaschool (fusie met KWC 2002), De Brug (fusie met KWC 1995), Thomas van Villanova mavo (fusie met SG. De Brug in 1979) en Anna Meerhout lhno (fusie met De Brug in 1979)

De reünie vindt plaats in en rond het schoolgebouw aan de Beethovenlaan. De school is om 16.00 uur open voor de reünisten. Om 15.00 uur ontvangt de school de oud- en huidige medewerkers. Rond 21.00 uur is de reünie ten einde.

Er is een speciale website aangemaakt: www.reuniekwcculemborg.nl of aanmelden via de Facebookpagina https://www.facebook.com/kwc.culemborgreunie.9

Naast diverse barpunten voor een lekker drankje, is er een broodjesbar aanwezig en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het buffet.

Het doel is zo veel mogelijk potentiële reünisten over de reünie te informeren via diverse kanalen. Daarom vraagt de organisatie om het nieuws zoveel mogelijk te verspreiden, bijvoorbeeld via Facebook, Twitter en LinkedIn of op een feestje.

Voor vragen of opmerkingen over de reünie: 123Reünie via info@123reunie.nl.