• Henriett Somlai

Saar Sings Winter Songs

CULEMBORG De derde editie van Saar Sings staat voor de deur. Op zondag 9 december om 13.00 uur laten Sarah van Heuven (zang), Teun Buwalda (piano) en Victor Wehlburg (cello) nieuwe en bekende liedjes horen in de in de kapel van Het Weeshuis. Wegens een succesvolle voorverkoop is er een tweede concert op de zondagmiddag gepland, muziekliefhebbers kunnen ook om 15.30 uur genieten van het sfeervolle optreden in de intieme setting van de kapel.

Het podium is geen onbekend terrein voor Sarah. Ze is al vanaf jonge leeftijd gepassioneerd bezig met muziek maken en treedt regelmatig op. De belangrijkste motivatie van Sarah om te zingen is om mensen te raken door muziek. Sinds ze in 2018 samen met Lisa Schenk het cultuurfestival van Lek en Linge won, richt Sarah zich ook op het schrijven van nieuwe liedjes. Haar avondvullend programma – samen met Lisa – is komend voorjaar te zien in De Gelderlandfabriek. In Het Weeshuis is Sarah een graag geziene zangeres. Haar bijzondere en herkenbare stem is regelmatig te horen tijdens 'op t gras', een speciale muzikale avond met jongeren. Ook trad Sarah op tijdens Elisabethdag met haar muzikale vertelling over Liesbeth List. Komende zondag zingt ze uit haar eigen repertoire en uit de wensenlijst van haar publiek.

Kaartjes verkrijgbaar via www.saarsings.nl. Saar Sings wordt mede mogelijk gemaakt door Lepke en Cultuurfonds Culemborg.