• Theo van Dam
  • Theo van Dam
  • Theo van Dam
  • Theo van Dam

Spectaculaire opening expositie in Grote kerk

CULEMBORG In de Grote of Barbarakerk vindt van 7 tot en met 29 april een expositie plaats met de zinnenprikkelende titel 'Liefde in de vrijstad, een hooglied'. De opening van deze expositie vond vrijdagavond plaats door cultuurtheoloog dr. Frank G. Bosman. Vooraf aan de opening was er op de Markt een soort flash mob ('Ode aan Hans van Manen') van Balletstudio Chantal van Tuyn. Veel toeschouwers bekeken deze fraaie balletuitvoering, die wel een spectaculaire opening was van deze expositie. Daarna gingen de belangstellenden luisteren naar het verhaal cultuurtheoloog dr. Frank G. Bosman, waarna de kunstwerken op het gemak werden bekeken onder het genot van een drankje met een hapje.

Aan deze expositie zijn meerdere activiteiten verbonden. De openingstijden van de expositie zijn op dinsdag tot en met zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Deelnemende kunstenaars zijn Mirjam Beuker - Rob den Boer - Amiran Djanashvili - Ilona Haaksman - Annemieke Harkema - Jeltje Hoogenkamp - Robin Kolleman - Davitha van de Kuilen - Janpeter Muilwijk - Agatha Oosting - Sonja Smalheer - Tineke Smith - Gyula Somos - Masha Trebukova - Joost van Veldhuizen - Arent Weevers.