• CPOB

Stichting CPOB viert 15-jarig bestaan

CULEMBORG De stichting CPOB, een onderwijsorganisatie bestaande uit 16 basisscholen en één school voor speciaal onderwijs, heeft de gehele maand mei op feestelijke wijze aandacht besteed aan haar 15-jarig jubileum. Iedere locatie kreeg deze maand een feestdag aangeboden op een door de school zelf te kiezen datum. Onder begeleiding van De Klankenkaravaan werd op die feestdag gewerkt aan een prachtige voorstelling genaamd "Wereldsfeest". Het werden geweldige voorstellingen, die in de meeste gevallen buiten op het plein opgevoerd konden worden voor de ouders en andere belangstellenden.

Maar niet alleen de locaties werden in het zonnetje gezet, ook voor de medewerkers was er feest. Op 21 juni werd een denderend Midzomernachtfeest gehouden, waarbij alle aanwezigen zich in het zonnetje gezet voelden en er ruimte was voor zang, dans en goede gesprekken.

CPOB heeft aan het jubileum een maatschappelijk thema verbonden: Vluchtelingenwerk Nederland. Op alle locaties werd geld ingezameld voor dit goede doel en ook tijdens de feestavond voor de medewerkers was er gelegenheid een donatie te doen.