• Laurent en Cecile

Stijlvol galadiner en concert Culemborg 700

CULEMBORG De start van het jubileumjaar Culemborg 700 wordt op donderdag 14 december 2017 heel bijzonder en groots gevierd met een galadiner en een galaconcert. Voor het galadiner ontvangen topkok Laurent Schandrin en zijn vrouw Cecile de gasten graag in het stijlvolle stadhuis op de Markt in Culemborg. Dat is dan helemaal in kerstsfeer, met Culemborg 700 tintje, gebracht.

Laurent en Cecile verzorgen het diner geheel in stijl. Men wordt om 17.00 uur ontvangen met een feestelijke bubbel en amuse. Daarna volgt een 4-gangen gastronomisch menu met bijpassend wijnarrangement en overige drankjes. Het geheel wordt afgesloten met koffie met friandises. Laurent: ,,Mensen die ons kennen, weten dat het perfect zal zijn. Mensen die nieuw zijn, verrassen we graag. Heel fijn dat we de openingsavond van Culemborg700 mogen verzorgen. Na het galadiner worden mensen om 20.15 uur verwacht voor het unieke galaconcert in de Barbarakerk. Echt, 14 december wordt een heel bijzondere avond voor en in Culemborg."

Aan het diner kunnen 150 mensen deelnemen. De prijs is 110 euro per persoon, dit is inclusief het galadiner plus alle drankjes en een kaartje voor het galaconcert. 10 euro gaat naar de stichting Culemborg 700. Beleef deze unieke avond in stijl en reserveer snel via e-mail: info@hethuisvandestad.nl of bel naar 06 30 54 43 44.

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com (hethuisvandestadculemborg) en www.culemborg700.nl.

Label:

Culemborg 700