• Leo van der Kooij
  • Fotowedstrijd
  • Cees van Appeldoorn
  • Fotowedstrijd

Stuur mooiste natuurfoto's in

CULEMBORG Natuur- en Vogelwacht Culemborg houdt van 1 april tot 1 oktober een fotowedstrijd, die wordt gefaciliteerd door Culemborgse Courant.nl. Het thema is Natuur in de buurt.

Deelnemers kunnen afbeeldingen uploaden in de categorieën PUUR! (foto's van natuur en landschap tussen Lek en Linge), STAD! (foto's van de natuur in de stad Culemborg), KUNST! (een categorie voor de meest creatieve foto) en KIDS! (een speciale categorie voor kinderen tot 16 jaar).

De wedstrijd wordt gesponsord door gemeente Culemborg. Iedere maand wordt een prijs uitgedeeld aan een publiekswinnaar. De hoofdprijs, een individuele workshop natuur- en landschapsfotografie van een dag, wordt georganiseerd en gesponsord door Vanellus Vanellus photo productions. De prijzen in de categorieën worden mede beschikbaar gesteld door Vivara Natuurbeschermingsproducten en de winkel van Vogelbescherming Nederland.

De wedstrijd wordt gefaciliteerd door Culemborgse Courant.nl. Foto's kunnen geupload worden op www.culemborgsecourant.nl.

Meer weten? Bezoek de website www.nvwc.nl.