• Martin Smaling

Theaterprogramma De Fransche School

CULEMBORG Het theaterprogramma van De Fransche School voor de komende week.

Vele hemels boven de zevende - Film

12+ 119 MIN € 9,50 (CJP € 8,50)

DO 18 20:00 uur

WO 24 20:00 uur

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. Gebaseerd op de gelijknamige geliefde roman van Griet Op de Beeck, die ook het scenario voor de film schreef.

Henry van Loon - Sleutelmoment - Cabaret - Uitverkocht

€ 19,50

VR 19 20:30

Het kan snel gaan. Het ene moment zit je nog in je overcomplete schuur aan een bromfiets te sleutelen, het andere moment word je opperhoofd van een indianenstam. Maar niet voordat je als trots gezinshoofd met oergezellige kinderen hebt laten zien hoe gastvrijheid bedoeld is. Ondertussen speel je de lead in een musical.

Ingmar Heytze & Bertolf Lentink - Gedichten, Muziek & Wijnproeverij

€ 30,00

ZO 21 15:30 - 17.30

Een extra bijzondere voorstelling met wijnproeverij. Een dichter en een singer/songwriter/gitarist komen naar Culemborg om op te treden: Ingmar Heytze en Bertolf Lentink. Ingmar Heytze vierde vorig jaar zijn dertigjarig jubileum als dichter, toen Klaas hem belde of hij naar Culemborg wilde komen met zijn gedichten, stelde hij meteen voor om Bertolf Lentink mee te vragen. De combinatie van Ingmar, Bertolf, muziek, poëzie en wijn is volgens Klaas zo goed als onweerstaanbaar. Als je daar ook nog eens presentator Hijlco Span bij telt, weet je nu al dat zondagmiddag 21 januari er één wordt om nooit te vergeten.

Ferdinand - Film

6+ 108 MIN € 7,20

WO 24 15:00

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als Ferdinand ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangengenomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat.