Three Generations in De Fransche School

CULEMBORG Theater De Fransche School presenteert het komisch drama over Ramona die eindelijk besluit de lichamelijke transitie in gang te zetten van meisje naar jongen.

De spontane tiener Ramona leeft samen met haar alleenstaande moeder Maggie en haar levendige oma Dolly in New York. Ramona weet al van jongs af aan dat ze in het verkeerde lichaam geboren is en besluit om een jongen te worden: Ray. De hechte familie moet leren om te gaan met deze ingrijpende verandering. Dolly, die zelf lesbisch is, vindt het moeilijk te accepteren dat ze nu een kleinzoon heeft en Maggie wordt als moeder gedwongen om grote beslissingen te nemen. Om de transformatie in gang te zetten moeten ze de vader van Ray opsporen zodat hij zijn wettelijke toestemming kan geven voor de geslachtsverandering.

Beleef deze transitie op woensdag 7 december of zondag 11 december om 20.00 uur. De tickets kosten €9,00 euro per stuk en zijn te verkrijgen via www.theaterdefranscheschool.nl en via de kassa van het theater. Openingstijden kassa: dinsdag van 10.00 tot 12.30 uur en één uur voor aanvang van elke film en de voorstelling.