• Neeltje van Triest

Ticketverkoop Fruitcorso van start

TIEL De ticketverkoop voor het Fruitcorso gaat 21 juni van start. Op die dag, het begin van de zomer, kunnen belangstellenden alvast kaartjes bestellen. Tevens kunnen ze dan kennismaken met de vernieuwde website.

Het corso vindt plaats op zaterdag 21 september. Dan zijn er twee optochten: het middagcorso (13.30 uur) en Corso by Night (20.30 uur). Het avondcorso kende vorig jaar een zeer succesvol debuut. Zowel media en publiek reageerden bijzonder positief. Een tribuneplaats voor Corso by Night kost 12,50 euro. Een tribuneplek voor de middag kost tot 1 september 18,50 euro, daarna 20 euro.

In totaal rijden er achttien wagens: 12 grote wagens en 6 jeugdwagens. Bovendien vormt het Kindercorso een onderdeel van de prachtige stoet. De presentatie van het corso is zaterdag in handen van Jochem van Gelder.

Verder zijn er dagkaarten voor het parcours, tentoonstelling en Foodtruck Festival. Bezoekers krijgen bij de kassa een polsbandje, zodat ze het evenemenenterrein kunnen verlaten en weer terug kunnen keren. De kaart voor zaterdag (met de mogelijkheid de twee optochten te zien) kost 7,50 euro. De zondag- en maandagkaart kost 5 euro. De tentoonstelling langs de grachten aan het Kalverbos is alle drie dagen te bewonderen. Het Foodtruck Festival in het Kalverbos is zowel zaterdag als zondag. Op zondag zit het bovendien boordevol entertainment.

Info: fruitcorso.nl