• John Verhagen

Tim Knol speelt op SPOEL Festival 2019

CULEMBORG Het SPOEL Festival is al jaren de meest ontspannen afsluiter van het zomerseizoen die je je kan wensen. Een dag vol muziek, theater en cultuur op het prachtige historische terrein van Werk aan het Spoel. Dit jaar zelfs nog meer ontspannen dan anders, want het SPOEL festival is gratis!

SPOEL heeft dit jaar weer een goedgevuld en veelbelovend programma met acts en activiteiten voor alle leeftijden. De gevoelige liedjes van singer-songwriter Mees, de slam poetry van Wordbites of de kunst van Hannah Rood zijn op zichzelf al voldoende reden om te gaan. En daar is nu nog een absolute topact aan toegevoegd want ook Tim Knol komt langs en hij neemt zijn gitaar mee. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft Tim Knol al een indrukwekkende muzikale carrière achter de rug en trad hij op met andere grootheden die net als hij hun muziek uitbrengen op het befaamde Excelsior Recordings label. Tim stond op Pinkpop en Lowlands, tourde met Daryll Ann en Johan en jamde met Anne Soldaat en Douwe Bob.

Het gratis SPOEL festival wordt gehouden op zondag 1 september 2019, van 13 tot 19u. Bekijk het gehele programma op de website www.spoel.info en heb je vragen, of wil je in schrijven voor exclusieve voorstellingen, stuur SPOEL een bericht via Whatsapp. App: SPOEL DOOR naar 06-228 183 60.