• De deelnemende ondernemers

    Theo van Dam - Culemborg

Tweede Fashionshow Culemborg op 30 maart

CULEMBORG In de Grote of Barbarakerk vindt op 30 maart, na het grote succes van vorig jaar, de tweede Fashionshow Culemborg plaats. Vanaf 18.30 uur gaan de deuren open en is er gelegenheid om een kopje koffie/thee te drinken.

Veertien Culemborgse winkels laten de nieuwste trends en kleuren zien van 2017. Gedragen door meer dan 80 modellen. Dit zijn allemaal klanten die de fashion showen. Zodoende komen er bekende gezichten voorbij. De catwalk is vol met zwierende jurken, witte sneakers, opvallende zonnebrillen, slank gesneden pakken, stoere kinderkleding, fraaie haarcreaties, kleurrijke badpakken en verrassende lingerie, maar ook prachtige bloemstukken komen voorbij. Het popkoor 'Never Mind' zingt tijdens deze avond prachtige liedjes. Een avond vol inspiratie, die mede ondersteund wordt door het Ondernemersfonds.

Na afloop is de kleding van dichtbij te bekijken, te passen en te kopen. Alle deelnemende winkels zijn tot 23.00 uur open. Onder het genot van een drankje en een hapje kan de enerverende avond besproken worden.

De entreekaarten zijn voor € 5,00 te koop bij de deelnemende winkels.