• Theo van Dam

Van Grootheest genomineerd als beste bestuurder

CULEMBORG Burgemeester Gerdo van Grootheest van Culemborg is genomineerd als een van de beste drie bestuurders bij de verkiezing Beste Bestuurder kleine gemeente van het blad Binnenlands Bestuur (i.s.m. Necker van Naem).

Binnenlands bestuur schrijft: ,,'De meest populaire persoon van onze stad', zo wordt Gerdo van Grootheest door zijn collega's omschreven. Hij was eerder wethouder in Maastricht en is sinds juni 2017 burgemeester van Culemborg. Collega-bestuurders zien hem als iemand die heeft geïnvesteerd in de kennismaking met inwoners en een duidelijke toekomstvisie heeft op de positie van Culemborg in de regio. Ook de wijze waarop hij zich heeft ingezet om twee Oekraïense broertjes die in Culemborg woonden, in Nederland te laten blijven is niet onopgemerkt gebleven."

Op zijn Facebookpagina zegt de burgemeester: ,,Ben verrast en wat leuk! Ik ben genomineerd als beste bestuurder in Nederland van een kleine gemeente. En dat gewoon door elke dag 100% te werken voor de grote kleine stad Culemborg. Dat kan natuurlijk alleen door dat samen te doen met inwoners, gemeenteraad, maatschappelijke organisaties, ondernemers en college. Kortom, deze nominatie gaat gewoon naar alle ruim 28.000 Culemborgers!"

Iedereen kan Van Grootheest bij deze verkiezing steunen door op hem te stemmen, en wel via www.bestebestuurder.nl/