• CB
  • CB
  • CB
  • CB

CB verrast Culemborger Rick

CULEMBORG Het was een mooi gezicht: de stralende ogen van Rick van Unnik toen hij deze week een miniatuur van de nieuwste CB-vrachtwagen ontving. Arjan de Jong, manager Vervoer bij CB, reed in een echte vrachtwagen naar het wooncomplex van Rick om het cadeau te overhandigen.

Als bekende Culemborger volgt Rick de gebeurtenissen rondom CB op de voet. Regelmatig rijdt hij in zijn scootmobiel naar het industrieterrein om foto's te maken van het logistieke bedrijf. De bouw van het nieuwe bakkenmagazijn? Rick weet er alles van. Thuis in zijn vitrinekast heeft hij meerdere CB-vrachtwagentjes staan. Alleen de nieuwste trekkertrailercombinatie met het blauwgrijze CB-logo ontbrak nog. Daar wilde CB graag verandering in brengen. Ze schakelden een vakman in die de miniatuur in detail heeft gebouwd.

Rick was zichtbaar geroerd toen hij de minitruck in ontvangst nam. Met trots plaatste hij het exemplaar naast zijn andere modellen. Als klap op de vuurpijl mocht Rick ook nog een ritje maken in de echte vrachtwagen door Culemborg en over het CB-terrein. Een mooi gebaar van CB en een geslaagde dag voor Rick.