• Stefan Claessens
  • Andreas Trepte;(A.Trepte@gmx.de;
  • Redichemse Waarde
  • Redichemse Waarde

Waarde Wandelingen door Redichemse Waard

CULEMBORG Burgerinitiatief Redichemse Waarde gaat maandelijks "Waarde Wandelingen" organiseren in de Redichemse waard bij Culemborg. Dit omdat een initiatief van het burgerinitiatief een bedrag van € 3000,- heeft gekregen. Uitgereikt tijdens de avond van de duurzaamheidsinitiatieven.

Tijdens de gratis wandeling leiden ervaren gidsen de deelnemers rond en vertellen alles wat men nog niet wist over de bijzondere natuur en geschiedenis van dit gebied. Start en eindpunt: B&B 'De Appelgaard', Beusichemsedijk 12, via de Achterweg. Na de wandeling kan men hierop eigen kosten nog wat nuttigen. Er is dan nog gelegenheid om rond kijken in de oude hoogstamboomgaard van het buiten van 'De Appelgaard'

De wandelingen zijn die laatste zondag van de maanden april t/m oktober van 10.00 - 11.30 uur (in 2017: 30 april, 28 mei, 25 juni, 30 juli, 27 augustus, 24 september, 29 oktober).

Aanmelden graag via de facebookpagina van Redichemse Waarde maar niet verplicht. Aangeraden wordt stevige wandelschoenen, warme- of regenkleding, fototoestel, verrekijker. Rondleiding is gratis. Neem eventueel contant geld mee voor consumptie op Appelgaard. Voor meer informatie: Stefan Claessens (06-45104911). Informatie over het gebied: https://www.facebook.com/Redichemse.Waard/.