Wandelen bij Culemborg

CULEMBORG Wandelliefhebber Bart van der Schagt -ook bekend als WandelBart- heeft een nieuwe wandelgids over het Gelderse Rivierenland uitgebracht. De gids bevat 22 leuke wandelroutes
in het gebied tussen Rijn, Waal en Maas, waaronder een wandeling in de omgeving van Culemborg. De wandelingen -van kort tot lang- in stad, buitengebied en natuur zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers: langs de rivieren prachtige struinroutes, tussen de rivieren leuke boerenlandroutes, vanuit enkele stadjes afwisselende 'stad & land'-routes en een fraaie stadswandeling in Nijmegen. In de gids staat ook een route over het nieuwste eiland van Nederland: het Nijmeegse stadseiland Veur-Lent. Bijna alle routes komen langs prachtige kastelen.

Alle WandelBart provinciewandelgidsen zijn te koop bij de boekhandel, bol.com of via de website www.wandelbart.nl. Buiten Nederland zijn de gidsen alleen op de website te bestellen.

De gidsen kosten € 14,95.

De provinciewandelgids Gelderland / Rivierenland is de negende uit een reeks. De komende maanden verschijnen er ook provinciewandelgidsen van de andere provincies. De wandelgidsen worden in kleine oplages gedrukt, zo blijven de routes goed up-to-date. Eventuele routewijzigingen zijn op de site te vinden.