• I, Tonya

    I, Tonya

Weekagenda De Fransche School

Debby Petter - In mijn hoofd THEATER

€ 17,50 (CJP € 16,50) (incl. pauzedrankje)

DO 15 20:30

In haar vierde theatermonoloog speelt Debby Petter een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. En dat doet hij niet zachtzinnig. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat? Of liegt hij dat hij hulp gezocht heeft? Of liegt hij dat hij hulp gezocht heeft? Ze wacht op hem. Kwetsbaar en onzeker vertelt zij haar verhaal. Waarom wil ze hem niet kwijt?

I, Tonya - FILM 16+

119 MIN € 9,50 (CJP € 8,50)

VR 16 20:00

Deze film won de Oscar voor de Beste Vrouwelijke Bijrol. En kreeg nominaties voor Beste Actrice en Beste Montage. Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een uitzonderlijk getalenteerd buitenbeentje. Kunstschaatsster Tonya Harding is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya is bepaald niet van goede komaf, haar vulgaire outfits en gedrag zijn de keurige schaatswereld een doorn in het oog. Omringd door idioten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse sportschandalen is geboren.

Three Billboards Outside Ebbing,Missouri - FILM 16+

115 MIN €9,50 (CJP € 8,50)

ZA 17 20:00

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Oscarwinnaar Martin McDonagh (In Bruges). Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby. Winnaar vier Golden Globes en Oscars voor de Beste Actrice en Beste Mannelijke Bijrol.

De IJslandbende - FILM AL

73 MIN €7,20

ZO 18 & WO 21 15:00

De 12-jarige Sem wil ter nagedachtenis aan zijn overleden vader op expeditie naar IJsland. Met zijn beste vriend Mohamed richt hij hiervoor De IJslandbende op. Vijf eigenzinnige jongens en een meisje, allen met hun eigen originaliteit, verenigen zich. Dan blijkt dat de bende voor Sem veel meer betekent dan voor de rest. Als de expeditie voorbereidingen voor de anderen vooral een spel blijken te zijn, neemt Sem een gevaarlijk besluit.

All the Money in the World - FILM 16+

132 MIN € 9,50 (CJP € 8,50)

ZO 18 & WO 21 20:00

Oliemagnaat J.P. Getty is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weigert echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail om zelf te onderhandelen met de ontvoerders.