• NAME THAT TUNE – In Disney•Pixar’s “Coco,” Miguel’s love of music ultimately leads him to the Land of the Dead where he teams up with charming trickster Hector. “Coco” features an original score from Oscar®-winning composer Michael Giacchino, the original song “Remember Me” by Kristen Anderson-Lopez

    Pixar

Weekagenda Fransche School

Best of Movie: Huisvrouwen Bestaan Niet - FILM 12+

103 MIN Aktieprijs € 4,75

VR 8 20:00

Twee zussen en hun moeder worden gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Hun bohe´mienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Huisvrouwen Bestaan Niet heeft een sterrencast met o.a. Loes Luca, Eva van de Wijdeven en Jelka van Houten.

Best of Movie: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri – Film 16+

115 MIN Actieprijs € 4,75

ZA 9 20:00

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Oscarwinnaar Martin McDonagh (In Bruges). Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd,. Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing's ordehandhaving alleen maar heftiger.

Best of Movie: COCO - FILM 6+

126 MIN Actieprijs € 3,60

ZO 10 15:00

Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes. Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel's grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz.

Blue - FILM AL

75 MIN € 9,50 (CJP € 8,50)

ZO 10 20:00

Blue, de nieuwe Disneynature-film, brengt je een duik in het hart van de oceaan om een nog steeds mysterieuze en verrassende wereld te ontdekken, te begrijpen en lief te hebben. Een wereld waarin de natuur prachtige kleuren, vormen en geluiden heeft. De oceaan is uniek. Het is overal, beslaat meer dan 70% van de aarde en geeft de aarde zijn kleur en naam: de blauwe planeet.

Ladies Night: The Bookshop- FILM AL

113 MIN € 13,50 (CJP € 12,50)

DI 12 20:00

In de verfilming van Penelope Fitzgerald's De Boekhandel, besluit weduwe Florence Green haar leven weer op te pakken door een boekwinkel te openen. Ze is een krachtige vrouw die haar dromen najaagt. Maar eind jaren vijftig, in het Britse kustplaatsje, doet haar winkel meer stof opwaaien dan verwacht. Onder leiding van de welgestelde Violet Gamart en haar man wordt Penelope door haar dorpsgenoten op slinkse wijze tegen gewerkt. Toch vindt ze steun bij de mysterieuze Mr. Brundish, die vindt dat het stadje wel toe is aan wat verandering. The Bookshop won de 'Prijs voor Beste Boekverfilming van het jaar' op de Frankfurter Bookfair.