Weekagenda Theater De Fransche School

De Mattheüs missie van Reinbert de Leeuw - Film

75 MIN € 9,00

DO 22 20:00

De film (75 min) over de voorbereiding van een bijzondere Matthaus-Passion. Filmer Cherry Duyns brengt op ontroerende wijze de bijzondere aanpak van avantgardist pur sang Reinbert de Leeuw in beeld. De integrale concertuitvoering van dezelfde regisseur is te zien op woensdag 14 maart in De Fransche School.

Billy – Film 12+

90 MIN € 9,50 (CJP € 8,50)

VR 23 & ZA 24 20:00

Billy is het regiedebuut van Theo Maassen. Het is, hoe kan het ook anders, een komedie en gaat over de beroemde buikspreker Gerard de Groot en zijn immens populaire pop Billy. Billy heeft Gerard in die jaren niet alleen op toneel totaal overvleugeld, maar ook buiten het theater heeft hij het inmiddels geheel voor het zeggen: Billy bepaalt Gerards leven.

Rita & Krokodil – Familiefilm AL

40 MIN € 6,00

ZO 25 11:00

In acht lieve en sfeervolle verhaaltjes wordt het leven van een 4-jarige en fantasievolle kleuter, op herkenbare wijze neergezet. Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Haar fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen.

K3 Love Cruise – Film AL

95 MIN € 7,20

DI 27 15:00

K 3 gaat mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven. Maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis. En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Brengen onze 3 meisjes deze reis tot een goed einde? Dat zie je in de allereerste film van Klaasje, Hanne en Marthe: K3 Love Cruise.

The Leisure Seeker – Film 12+

112 MIN € 9,50 (CJP 8,50)

DI 27 20:00

Ella en John hebben samen een prachtig leven gehad. Nu ze beiden ernstig ziek zijn, verlangen ze naar een laatste avontuur. Met hun oude camper, The Leisure Seeker, ontvluchten ze de benauwende bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen. Het wordt een reis vol verrassingen, tegenslagen en herinneringen, van Massachusetts naar Florida. Onderweg vinden ze hun liefde voor het leven en voor elkaar terug.

Nuffe tantes – Eenuf is Eenuf – Jeugdtheater 6+

€ 12,50

WO 28 14:30

Wat betekent dat eigenlijk, Nuf!? Kom erachter tijdens het verhaal van de Nuffe Tantes! Roosje en Greetje den Groenerooij beleven een hoop rood-groene drama's met de andere bewoners van Regenboogstad.

Te bestellen met extra activiteit vooraf! Doe mee!!

Voorafgaand aan de voorstelling organiseert het theater een activiteit die in het teken staat van het thema van de voorstelling. Dat kan bijvoorbeeld zijn: een knutselactiviteit, spelletjes of verkleden. Aanvangstijd: een uur voor de voorstelling. Deelname: euro 2,50 per kind. Dat is incl. een drankje en zakje snoep. Er geldt een maximum van 30 kinderen.