• JMEK solutions
  • JMEK solutions

Wethouder Buwalda bij open dag Brede School West

CULEMBORG Op zaterdagmiddag 1 september houden kinderopvang SKPC, basisscholen Oranje Nassauschool en de Distelvlinder, Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes en Kunst Educatie Culemborg (KEC) van 13.00 tot 15.30 een Open DOEdag.

Kom rondkijken bij de basisscholen en de kinderopvang en stel je vragen bij de infostands in de Brede School. Kom genieten van een optreden van het Opstap- orkest van Pieter Aafjes of de Djembegroep Sabunyuma van KEC. Kom luisteren naar allerlei andere muzikale optredens, probeer een instrument, volg een workshop fotografie of kom 'beelden schilderen' en neem een prachtig kunstwerk mee naar huis. Doe een speurtocht, ga met je favoriete instrument op de foto of zing mee bij een open repetitie van het jongerenkoor KECX.

Wethouder Buwalda -net nieuw in Culemborg- komt deze middag langs om mee te doen aan de interactieve opening van de DOEdag: meezingen en bewegen bij Waka Waka ondersteunt door de Djembegroep, het Distelvlinderkoor en jongerenkoor KECX. De wethouder gaat later op de middag zelf achter een instrument bij een proefles contrabas.

Voor een proefles is inschrijven niet nodig, toegang is gratis, voor alle leeftijden en alle mogelijke instrumenten kunnen worden uitgeprobeerd. De workshop fotografie is van 14.00 tot 15.00 en ook geschikt voor alle leeftijden, neem hiervoor je camera mee en een lege memorycard. De open repetitie van het jongerenkoor is van 13.30 tot 14.30 uur. Tussen 13.30 en 15.00 kan je op de foto met je favoriete instrument. Beelden schilderen kan van 13.30 tot 14.30 of van 14.30 tot 15.30 uur.

Op vrijdagavond 5 oktober opent KEC nogmaals haar deuren voor een muzikale proeverij voor volwassenen. Tussen 19.00 en 21.00 kunt u inlopen, een instrument uitproberen of opnieuw oppakken, samenspelen, uw (oude) instrument laten bekijken door een professional of meedoen met een aanschuiforkest. Maak hiervoor alvast een plekje in uw agenda!

Nadere informatie kunt u vinden op www.kunsteducatie-culemborg.nl.