• BDUmedia

Winnaar fotowedstrijd maand juni bekend

CULEMBORG Met een ruime meerderheid van 43% van de stemmen is Sandra Aardema met een schitterende opname van een groene kikker tussen waterplanten winnaar geworden van de maand juni in de fotowedstrijd van de Natuur- en Vogelwacht Culemborg. Sandra ontving de ingelijste afdruk van 30 x 40 cm van haar foto.

Rim van Veldhuijsen, deelnemer in de jeugdcategorie, eindigde met 33% op de tweede plaats. Milou Oomens - winnaar van de maand april - kreeg 14% van de stemmen en 10% was voor Gijs Briene.

Sandra zat in de avondzon met haar vriend te vissen aan de Linge toen haar oog viel op de kikker tussen de waterplanten. Ze had haar nieuwe camera bij zich en schoot een prachtige opname. Thuis gekomen bekeek ze de foto nog eens goed, voegde wat extra contrast toe en bereikte daarmee een schitterend resultaat.

Fotografie en vissen zijn gezamenlijke hobby's van Sandra en haar vriend waardoor ze regelmatig aan de waterkant te vinden zijn. Ze doet regelmatig mee aan fotowedstrijden en dan valt ze ook nog wel eens in de prijzen. Ze was erg blij met de ingelijste afdruk: ,,Die kan ik zo ophangen en krijgt zeker een mooi plaatsje."