• Midzomernachtfestival
  • Midzomernachtfestival
  • Midzomernachtfestival

Zesde Midzomernacht-festival in Culemborg

CULEMBORG De Culemborgse verenigingen "de Blauwlappen" en "Concordia" houden zaterdag 17 juni voor de zesde maal een groots muziekevenement. Het Midzomernacht-festival brengt zoals gebruikelijk weer een afwisselend en sterk gevarieerd programma.

De leden van beide verenigingen organiseren, na de successen van vorige jaren, opnieuw een  festival waarbij het aanbod van orkesten en muziekgroepen zo groot is dat de avond nu al te kort lijkt. Door dit grote aanbod is de aanvangstijd ook dit jaar weer om 19.00 uur.

Het festival staat bol van muzikale acts en optredens door onder meer "Big Band Rivierenland", de "Big Dipper Bigband" uit Utrecht, de  dweilband "Burengerucht" en de Egerländerkapel "De Lingemuzikanten". Daarnaast zal de bekende zanger Matheüs een optreden verzorgen. Uiteraard geeft Concordia zelf ook acte de présence.

Het terrein van Concordia wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot festivalterrein met twee muziekpodia, tenten, bars en zit-/sta-gelegenheden. Ook bij slecht weer kan het publiek overdekt van het festival genieten.

Door de unieke opzet belooft het ook dit jaar weer een geweldig spektakel te worden. Het Midzomernachtfestival wordt gehouden op het terrein bij het gebouw van Concordia aan de westersingel 88 in Culemborg. De aanvang is om 19.00 uur en het duurt tot 24.00 uur. De toegang is gratis.

Zie ook de websites van beide verenigingen: www.ksmconcordia.nl en www.blauwlappen.nl