• PvdA-Tweede Kamerlid John Kerstens

    PvdA

In gesprek over Zorg in de Toekomst in Culemborg

CULEMBORG PvdA Culemborg houdt dinsdag 29 oktober van 20.30 tot 22.00 uur in de bibliotheek aan de Herenstraat 29 in Culemborg een gespreksavond met betrokkenen over Zorg in de Toekomst in Culemborg. Vanaf 20.00 uur is er inloop met koffie of thee. Iedereen is welkom.

De Culemborgse PvdA wil dat Culemborgers zeker zijn van Goede Zorg. Nu en in de Toekomst. Makkelijk gezegd. Maar dat vraagt keuzes. De gemeente krijgt steeds meer op het bord. En de financiën van de gemeente hebben hun grenzen. Welke keuzes moeten we maken om over jaar of 5 nog goede zorg te kunnen bieden? Waar liggen de prioriteiten in Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg, enzovoort? Over deze vragen gaat men in gesprek met betrokkenen. 

Naast de hoofdgasten (betrokkenen uit de zorg) is te gast: John Kerstens, Gelders volksvertegenwoordiger voor de PvdA in de Tweede Kamer (en daarbuiten). Met Zorg - en Defensie - in de portefeuille. Met John Kerstens gaat men in gesprek over de relatie tussen Haags beleid en Culemborgse prioriteiten.