• De Fransche School

Herfst-editie Sweet Memories Café

CULEMBORG Het succesvolle Sweet Memories Café heeft 29 oktober een herfst-editie in De Fransche School. In het succesvolle café, een samenwerking tussen zorgcentra De Betuwe en het lokale theater, worden iedere maand creatieve workshops georganiseerd met aansluitend een lunch bereid door medewerkers van De Witte Schuur. Het is een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten en op een leuke manier aan iets creatiefs te werken.

Op dinsdag 29 oktober staat het Sweet Memories Café in het teken van de herfst. Er zijn workshops botanisch tekenen waarin je je creativiteit de vrije loop kan laten en leert zo natuurgetrouw mogelijk planten, groenten, fruit en bloemen tekenen. De andere workshop is een workshop Biodiversiteit door de Natuur & Vogelwacht Culemborg profileert zich als groene stad en daarom is de biodiversiteit een thema wat ons waarschijnlijk allemaal bezig houdt. Maar wat is biodiversiteit.

Op deze dag is er ochtend- en middagprogramma met een keuze uit 1 van de 2 workshops en een gezellige, gezamenlijke lunch. Meedoen kan van 10.00 tot 13.00 uur, of van 12.00 tot 15.00 uur. De lunch is van 12.00 tot 13.00 uur. Kaarten, á €10 per persoon, zijn te verkrijgen via www.theaterdefranscheschool.nl of 0345-521546.