• De Witte Schuur

Open dag bij Zorgboerderij de Witte Schuur

CULEMBORG Zorgboerderij de Witte Schuur houdt op zaterdag 21 september tussen 11.00 -16.00 uur open dag. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Al generaties lang is Zorgboerderij de Witte Schuur een agrarisch familiebedrijf in het buitengebied van Culemborg. Sinds 2008 bieden we in de rust en ruimte van het platteland multifunctionele zorglandbouw. Zo'n zestig (jong)volwassenen met een beperking, van achttien tot tachtig jaar, beleven hier een nuttige dagbesteding en krijgen daarbij de allerbeste zorg.

,,Onze deelnemers leveren in een prettige en overzichtelijke omgeving een échte bijdrage aan onder meer de boerderij, bakkerij en winkel. Zo kan iedereen helemaal meedoen, ook al heb je een beperking. We werken in kleine groepen waardoor er veel persoonlijke aandacht is en we zorg op maat kunnen bieden. Hierdoor kan iedere deelnemer persoonlijk een waardevolle bijdrage leveren aan het werk rondom de boerderij. Dat geeft iedereen voldoening, zeker als dat (buiten) in een vertrouwde en rustgevende omgeving gebeurt."

Bezoekers kunnen genieten van livemuziek en Witte Schuur's got talent. Daarnaast zijn er diverse workshops en is er een schilderijen-expositie. Tevens zijn er diverse lekkernijen te verkrijgen en ook zijn er leuke aanbiedingen in de Boerderijwinkel.