• Ab Donker

Focus'07 eindigt seizoen positief

WIELDRECHT - Dankzij een 2-3 overwinning op Wieldrecht gaat Focus'07 met een goed gevoel de nacompetitie tegen degradatie in. De Culemborgers bogen een 2-0 achterstand na rust compleet om: 2-3. Joey Hoffmans maakte net als vorige week twee doelpunten.

Door Sjors Tanis

Trainer Raymond Graanoogst zag ook voor rust al een goed Focus'07. ,,Twee 100% kansen worden niet benut. Daar ging het mis in de eerste helft'', aldus de trainer. Wieldrecht maakte na ruim een half uur de 1-0 en vlak voor rust werd het ook 2-0: ,,Dan denk je wel: 'dit wordt lastig.'''

Toch rechtte Focus'07 na rust de rug. Via Joey Hoffmans en Daniel Kuipers kwam de ploeg weer op gelijke hoogte en door weer een doelpunt van Hoffmans -zijn vierde in twee wedstrijden- wist Focus'07 ook de laatste wedstrijd van de reguliere competitie in winst om te zetten. Het verschil tussen de eerste en de tweede helft: ,,We maken de kansen'', is Raymond Graanoogst duidelijk, die vanzelfsprekend blij is met de overwinning. ,,Dit is enorm goed voor het vertrouwen. Maar misschien hadden we dit in het begin van het seizoen moeten doen. Dan hadden we nu geen nacompetitie hoeven te spelen'', zei Graanoogst met een kwinkslag. ,,We gaan er met z'n allen tegenaan'', eindigt de trainer van Focus'07.