• Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg

Focus'07 pakt zege diep in blessuretijd

CULEMBORG - Focus'07 heeft een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de geweldige reeks van de afgelopen weken. Op eigen veld wonnen de Culemborgers tegen concurrent DESTO voor de vijfde keer in zes duels. Diep in blessuretijd bezorgde Silas Salakory zijn ploeg opnieuw een overwinning. ,,Dit is een hele lekkere'', zei trainer Raymond Graanoogst.

Door Sjors Tanis

Tegen DESTO, dat met de zesde plaats op de ranglijst twee plaatsen hoger genoteerd stond, ging het gelijk op. Na 45 minuten stond het dan ook 0-0. Na rust bleef het spannend, maar het was Focus'07 dat de eerste treffer maakte via Sebastiaan Gielens. ,,We hebben ook wat kansen gehad op meer, maar die ballen wilden er niet in'', aldus Graanoogst.

Een kwartier voor tijd viel de 1-1, maar na een rode kaart voor DESTO tien minuten voor tijd, keerde de hoop en het geloof op een nieuwe overwinning volledig terug. Het zag er lange tijd naar uit dat het toch bij 1-1 zou blijven, maar niet voor het eerst trok Focus'07 uiteindelijk toch aan het langste eind toen Silas Salakory in de vierde minuut van de blessuretijd de 2-1 maakte. ,,Dat was zo'n lekker gevoel. Met 1-1 zou ik ook vrede hebben, maar dit is extra mooi.''

Meer over de wedstrijd Focus'07 - DESTO woensdag in de Culemborgse Courant.