• Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg

Focus'07 start goed na winterstop

EVERDINGEN Focus'07 is goed begonnen aan de tweede helft van het seizoen. Uit werd met 1-3 gewonnen bij SC Everstein. De ploeg van trainer Raymond Graanoogst ging met een 0-2 voorsprong rusten door doelpunten van spits Michael Perdon en Joris van Zanten. Vlak na rust bracht Everstein de spanning nog even terug, maar aanvoerder Joey Hofmans zorgde voor de einduitslag.

Hoewel Everstein meer dan bal had in de eerste helft, was het de ploeg uit Culemborg die twee keer het net wist te vinden via Perdon en Van Zanten. ,,De organisatie stond heel goed bij ons'', aldus Graanoogst. ,,Zij hadden meer de bal, maar ik denk dat de kansen vooral voor ons waren.'' In de tweede helft leek de wedstrijd nog spannend te worden toen Everstein de 1-2 maakte. ,,We kwamen niet echt goed uit de kleedkamer en krijgen meteen een doelpunt tegen. De ploeg reageerde daar goed op en uiteindelijk maakte Joey Hofmans de 1-3.''

Focus'07 begint dus met een overwinning aan het tweede deel van het seizoen. ,,Dit was een hele goede overwinning. Als je wint ben je altijd blij, maar we hebben het vandaag heel goed gedaan'', besluit de winnende coach.