Franse middag bij Les Taxateurs

CULEMBORG Eén keer in de maand organiseert de Jeu de Boules-vereniging Les Taxateurs een Franse middag. In de overdekte accommodatie aan de Steenovenslaan 16 worden dan op een zaterdagmiddag drie partijtjes gespeeld. Nu is deze speciale dag niet alleen voor de leden van Les Taxateurs bedoeld. Iedereen die het leuk vindt om daaraan deel te nemen is van harte welkom.

Steeds vaker zien we dat vakantiegangers op een camping in Frankrijk al een keer hebben gespeeld en dit ook wel eens in Nederland willen proberen. De sterke groei van meer dan honderd overdekte accommodaties in Nederland maakt het mogelijk om ook in de wintermaanden te spelen. Les Taxateurs biedt deze gelegenheid en nodigt een ieder uit, jong en oud, om een keer zo'n Franse middag mee te maken. Zaterdagmiddag 18 november vanaf 13.00 uur kan iedereen komen om kennis te maken met het pétanque.

Geen boules? Geen enkel probleem, die zijn voldoende aanwezig. Er worden drie partijtjes gespeeld en men wordt drie keer ingedeeld. De kosten bedragen 2 euro. Daarvoor krijgt men in de wintermaanden een lekker bord snert met een stukje stokbrood. En voor de winnaars zijn er aan het einde van de middag ook nog prijzen beschikbaar.