• Theo van Dam
  • Theo van Dam
  • Theo van Dam
  • Theo van Dam

Genieten voor 55+'ers aan de visvijver

CULEMBORG De Eerste Culemborgse Hengelaarsvereniging (ECHV) hield afgelopen week de tweede viswedstrijd voor 55+'ers. De eerste wedstrijd was al gevist bij de vijver van De Driestad. Dit keer had de ECHV het wedstrijdwater gevonden bij de vijver van de sporthal Interweij, die al spoedig te klein werd, zo veel ouderen meldden zich bij de loting. Dus moesten er enkele plaatsen gereserveerd worden aan de overkant van de Poelslaan. Na drie uur vissen gingen de hengels omhoog en werden de gevangen vissen gewogen en weer teruggezet in het water.

In totaal werd er 16.840 gram uit de vijver gehaald. Eerste werd Adriaan de Gram met 2.370 gram, tweede werd Rinus Flipse met 2.340 gram op de derde plaats eindigde Gerrit Verduin met 2.160 gram.

Er volgen nog drie wedstrijden voor de 55+'ers waarvan de volgende plaatsvindt op 21 augustus. Het wedstrijdterrein is dan weer aan de parkvijver bij wooncentrum De Driestad. In september worden de laatste twee wedstrijden gehouden, waarna de koningsvisser onder de 55+'ers bekendgemaakt zal worden.