• Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg
  • Theo van Dam - Culemborg

Ondanks koud water een geslaagde Drek-race

CULEMBORG Met 300 deelnemers was de derde Culemborgse mudrun opnieuw een groot succes. Via rul zand en modderige heuvels, door rioolbuizen, vanaf een enorme waterglijbaan, via de pallet-brug door vijver de Lokkershoek, een enorme modderpoel en diverse sloten legden de deelnemers een parcours van bijna 3 kilometer af. De populaire hindernissen werden soms meerdere keren genomen. Of de hele route werd meerdere keren afgelegd. Ook het prachtige weer droeg bij aan de geslaagde dag.

De organisatie van de LEK-ker in de Drek-race is er trots op dat zij dankzij de inzet van zo'n 25 vrijwilligers dit evenement hebben kunnen neerzetten.

De deelnemers vonden de palletbrug de meest spectaculaire hindernis. De jongste deelnemers van 7 en 8 jaar gingen hier zelfs moeiteloos overheen. De mooiste modderplaatjes leverden echter de modderpoel en de sloot-met-hindernissen op, omdat deelnemers daar letterlijk tot aan hun nek in de drek moesten tijgeren. Kijk voor alle fotos op www.lekkerindedekrace.nl.

Dankzij de ruim vijfentwintig vrijwilligers en partners en sponsors kon de organisatie dit evenement neerzetten. Het parcours van de LEK-ker in de Drek Race werd uitgezet over de bouwgronden van CV Parijsch rondom de sportvelden aan de Prijsseweg.

Partners van de LEK-ker in de Drekrace zijn Story Waardenburg, CV Parijsch, Plus Giel Smits, Coret Fysiotherape, WHC, De Gooische Raadkamer, Pim van Veen Makelaardij, Vandermeer Communicatie, Jägers Banden en Wielen, Ondernemersfonds Culemborg. De warming-up werd verzorgd door Your Workout. Sponsors van de LEK-ker in de Drekrace: Brenkman, René van Gameren, Van der Sijs, AVG, Vink Gevelwerken Culemborg, Schoonheidssalon Parijsch en Vive.