• Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge
  • Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge

Schaatsles voor de jeugd

CULEMBORG Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge uit Culemborg houdt deze winter weer jeugdschaatslessen op de overdekte kunstijsbaan in Utrecht voor kinderen uit de regio van ongeveer 6 tot en met 12 jaar. Er wordt op zaterdagmiddag geschaatst van 16:25 uur tot 17:25 uur. Het schaatsseizoen loopt van 28 september tot begin maart.

Enthousiaste trainers en begeleiders staan klaar om de kinderen met een gevarieerd lesprogramma op speelse wijze de schaatsbeginselen bij te brengen. Het plezier dat de kinderen in de sport beleven staat daarbij voorop. Er worden meerdere groepen gevormd, die naar schaatsvaardigheid worden ingedeeld.
Naast schaatslessen zijn er ook verschillende leuke activiteiten, zoals de feestelijke mini-Elfstedentocht en aan het eind van het seizoen worden er schaatsproeven gedaan waarbij een diploma kan worden behaald.

Omdat de kinderen niet altijd van te voren weten of ze het echt leuk gaan vinden, kan er eerst een proefles worden gevolgd. Voor het vervoer wordt er gecarpoold. Info: www.ssvlekenlinge.nl