• Marco van Deick
  • Marco van Deick
  • Marco van Deick
  • Marco van Deick

Rabobank West Betuwe zet Profronde stevig in het zadel

TIEL Ook in 2017 fungeert Rabobank West Betuwe als 'meesterknecht' voor Stichting Wielerpromotie Rivierenland. De organisator van de Profronde van Tiel en Flipjes Toertocht mag al jaren op de steun van de Rabobank rekenen. De samenwerking voor de komende editie werd op 28 april officieel vastgelegd.

"Voor Rabobank West Betuwe zijn het versterken van de regio en vitaliteit belangrijk. Daarom werken we graag samen met partijen die volop in de samenleving staan en die met hun initiatieven bijdragen aan de lokale gemeenschap," vertelt Ellen Otte, directeur Private Banking en Particulieren. Rabobank ondersteunt daarom graag sportieve initiatieven als de Flipjes Toertocht en de Profronde van Tiel.

De Stichting brengt met de Profronde niet alleen maar sportief vermaak naar Tiel. SWR-voorzitter Eric de Jongh benadrukt dat ook voor de SWR mensen in beweging brengen en betrokkenheid bij de regionale gemeenschap belangrijke onderwerpen zijn: "Daarom organiseren we in het weekend voor de Profronde de Flipjes Toertocht, met vier nieuwe routes door de Betuwe en over de Veluwe geschikt voor fietsers van elk niveau. En van alle evenementen schenken wij weer een deel van de opbrengst aan lokale maatschappelijke initiatieven."

De Rabobank is elk jaar steevast aanwezig op Flipjes Toertocht. "De toertochten zijn een mooie gelegenheid om onze relaties en medewerkers eens op een andere manier aan de slag te zien," sluit Ellen Otte af.