• Statina is een van de deelnemende verenigingen

    Jeroen Vreugdenhil

Sport op het Fort: clinics en demonstraties

CULEMBORG Werk aan het Spoel en Caatje aan de Lek.houden op zaterdag 20 april van 14.00 tot 16.00 uur het sportieve evenement 'Sport op het Fort'.

Tijdens Sport op het fort presenteert een deel van de Culemborgse sportverenigingen zich aan het brede publiek. Er zijn verschillende stands met informatie en er worden clinics en demonstraties gegeven.

Dus wie altijd al eens heeft willen roeien in een sloep op de Lek, wie sneller wil lopen door techniek, of wel een keer tegen een bokszak wil kicken, kan zich laten inspireren bij Sport op het Fort. Nog beter: trek een sportieve outfit aan en doe mee aan de diverse clinics. Deelnemende verenigingen zijn atletiekvereniging Statina, hart for her, handboogvereniging Stadsschutterij Culemborg, volleybalclub Shot, watersportvereniging De Helling, Culemborgse Mixed Hockey Club, Footconnection, Jouw Natuur, wandelcoaching, YogaBalans Culemborg, Training Factory Culemborg (kickboksen), jeu de boulesvereniging Les Taxateurs en Your Workout Personal Training .