Team Culemborg Klopt naar Alpe d'HuZes

CULEMBORG Dit jaar wordt voor de 10e maal het evenement Alpe d'HuZes gehouden in Frankrijk. Team Culemborg Klopt doet voor de 6e maal mee.

Doel voor het team is elk jaar weer veel geld bijeen brengen voor Alpe d'HuZes in de strijd tegen kanker. Daartoe is onlangs weer een aantal acties gehouden om geld in te zamelen. Bekende acties zijn de feestavond in De Horlogerie begin april en verder de afgelopen maand het Biking diner event alsmede het grote feest tijdens Koningsdag in de Everwijnstraat. Deze maand was daar nog de sponsorloop voor de scholieren in Culemborg.

Al deze acties zijn georganiseerd met behulp van een team van 27 vrijwilligers. Daarvan zullen twaalf teamleden de uitdaging aangaan om de berg Alpe d'Huez één of meerdere malen te bedwingen op 4 juni.

Culemborg is al jaren nauw verbonden met Alpe d'HuZes door het leveren van de voorzitter en andere bestuursfuncties. Verder vinden de nodige activiteiten plaats vanuit Culemborg via het ETC. Door de jaren heen heeft Team Culemborg Klopt een wisselende samenstelling gekend van deelnemers aan het event, de grote groep vrijwilligers is behoorlijke constant. Verder wordt het team door een groot aantal sponsoren financieel ondersteund dit jaar zoals ABN, Swisspartners, Pim van Veen Makelaardij, Coret fysiotherapie, Dokman Tweewielerspecialist, Giel Smits PLUSmarkt, Grand café de Horlogerie, Havee meubelen, Hamer auto´s Culemborg, V.LINQ, Sporthuis Brouwer Culemborg, Vive Coiffures, Hoeksteen Vastgoed, ETC Expo, DZM verhuur en Just !nspired media.

Dit jaar wordt het team op de berg vertegenwoordigd door Patricia van Hoek, Joop Dokman, Paul Werkhoven, Vivian Verstegen, Yves Werkhoven, Gerrie Jansen, Harry Koekoek, Tom de Koster, Daan de Koster, Len de Koster, Linda de Koster, Monica Wichgers en Jeroen Verberk.

Meer info over Alpe d´HuZes op www.opgevenisgeenoptie.nl en zoek eventueel dan ook naar Team Culemborg Klopt en Team Culemborg Klopt 2 voor meer info over de deelnemers en hun motivatie om mee te doen.

Zie ook vernieuwde website www.vriendenCulemborgklopt.nl