Thomas Goldstein opnieuw clubkampioen TTV Gispen

CULEMBORG Voor de zesde keer in zijn tafeltennisloopbaan mag Thomas Goldstein zich clubkampioen noemen van TTV Gispen. In een druk bezet toernooi verloor hij alleen van een ontketende Ronnie Wansing, maar was hij uiteindelijk in de kruisfinales de sterkste.

In een deelnemersveld van maar liefst 33 Gispenaren wisten naast Goldstein en Wansing ook Gerard Schook en Jeroen Ché de halve finales te halen. Schook en Ché waren de verwachte namen, aangezien zij samen met onder andere Goldstein dit seizoen kampioen werden in de 1e klasse en promotie naar de hoofdklasse af wisten te dwingen, maar Wansing was de verrassende winnaar van zijn poule, In de halve eindstrijd legde de tweedeklasser het af tegen Schook, terwijl Goldstein afrekende met zijn teamgenoot Ché.

De finale werd met 3-1 een prooi voor titelverdediger Goldstein (links op de foto), die zijn titel prolongeerde. Winst van het eerstvolgende kampioenschap betekent dat hij de wisseltrofee mag houden. Schook (op de foto rechts) was dus de nummer twee. Ché pakte uiteindelijk de 3e plek, vóór Wansing.

B-POULE Wout Janssen, die verrassend werd uitgeschakeld in de plaatsingsstrijd voor Poule A, bleek uiteindelijk de sterkste in de B-categorie. Jos Voss werd 2e. Huib Strack van Schijndel eindigde voor Ralph Vermeulen op plek drie.